Популярне

Концерт Uriah Heep в Києві

Що ви зазвичай робите у вільний час? Спілкуєтеся з друзями, йдете на концерт улюбленої групи, відвідуєте кафе і торгові центри? В Києві достатньо місць, куди можна сходити на дозвіллі.

Одне з головних подій зими - концерт легендарного гурту Uriah Heep, який виступить на сцені Жовтневого Палацу. Якщо ви не охочі до важкої музики, можете знайти на афішах вдалий захід (https://kiev.ticketsbox.com/concert/) і замовити квитки онлайн на сайті Тікетсбокс. 

Афіша концертів столиці

Uriah Heep

Легендарна британська рок-група святкує 50-річний ювілей, півстоліття музиканти радують слухачів відмінною музикою. Для людини - це солідна цифра, а для групи - ознака якості. Кілька поколінь виросло на їх піснях, але вони не зупиняються на досягнутому і продовжують активну творчу діяльність. В Україну гурт приїжджає не вперше, а в гастрольному турі в честь ювілею наша країна займає не останнє місце. Побачити грандіозний концерт ви можете самі: купіть квиток і приходьте разом з друзями та близькими. На концертах легендарної групи немає вікових обмежень: хтось згадує молодість, хтось відпочиває від рутини, а хтось знайомиться з творчістю колективу. 

Місце: Жовтневий Палац 

Час: 7 лютого

Ціна квитків: 349-1999 гривень

Оркестрове шоу “Cinematic Symphony”

Якщо хочете здивувати своїх близьких і побачити чарівне шоу, тоді приходьте на концерт Cinematic Symphony в Київський планетарій. Класичні і сучасні композиції з проекцією зоряного неба - від цього заходу ви отримаєте масу вражень. Цей концерт буде тримати вас в напрузі: на тлі зоряного неба звучать композиції Баха, Моцарта та пісні з улюблених кінофільмів. Український унікальний оркестр Eclectic Sound Orchestra, який вже встиг підкорити європейську публіку. Вони відрізняються від традиційних тим, що працюють в різних жанрах і експериментують з традиційним звучанням. 

Місце: Київський планетарій

Час: 1 грудня

Ціна квитків: 250-450 гривень

Jamala

Ось уже десять років як талановита виконавиця Джамала радує слухачів своєю творчістю. Ювілей своєї творчості співачка проведе в колі відданих шанувальників, які з нетерпінням чекають грандіозного концерту в Києві. Вперше на великій сцені співачка з'явилася на конкурсі “Нова хвиля” в Юрмалі і миттєво підкорила публіку своїм талантом. Зараз ім'я Джамали відомо кожному: вона випустила чотири альбоми, знялася в декількох фільмах, встигла побувати в журі проекту “Голос країни”. Джамала не боїться експериментувати і продовжує дивувати глядачів різноплановими композиціями: від народних пісень до джазу. На честь 10-річного ювілею зі сцени прозвучать всі знакові для співачки композиції, а ще вона приготувала кілька нових. Після перемоги на музичному конкурсі “Євробачення” співачка отримала міжнародне визнання, тому часто гастролює за кордоном і співпрацює з кращими продюсерами і сонграйтерами. Не пропустіть концерт улюбленої виконавиці, адже вона приготувала для вас багато сюрпризів. 

Місце: Жовтневий Палац

Час: 30 листопада

Ціна квитків: 350-2590 гривень

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією