Популярне

У Тернополі пройде "Хода мужності"

27 листопада у Тернополі пройде марш захисників.

Дійство відбудеться з нагоди виводу підрозділів 44-ої окремої артилерійської бригади з зони проведення операції Об’єднаних сил.

До «Ходи мужності» долучиться  понад півтори тисячі військовослужбовців, а учні і студенти організують для них флешмоб.

Розпочнеться хода о 09 год. 50 хв. від КПП військової частини за маршрутом: вул. Крушельницької – Замкова – Руська – Дружби – Миру – ПК «Березіль». Бійці пройдуть центральними вулицями міста з бойовим прапором до палацу культури «Березіль», де відбудуться урочистості, нагородження військових, презентація музичного кліпу Андрія Підлужного «Падаючи на сніг» в пам’ять загиблих Героїв 44 артилерійської бригади та святковий концерт за участю музикантів з гурту «Тінь сонця».

Окрім цього, з нагоди повернення бійців відбудеться флешмоб «Найчисельніший урок мужності», у якому візьмуть участь студенти тернопільських навчальних закладів.

Інеса Рейвен
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією