Популярне

Тіна Кароль розповіла про материнський інстинкт на «Голос.Діти-3» та новий сингл

Тренер дитячого вокального проекту «Голос.Діти-3» Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв’ю «КП в Україні». Співачка розповіла, чого очікувати від нового сезону проекту, який стартує на телеканалі «1+1» уже цієї осені, про материнський інстинкт, про свою тактику роботи з юними талантами та про новий сингл, який презентує 1 вересня.

«Тактика, як завжди - це щирість. І тільки потім - професіоналізм, мої знання, - розповідає Тіна Кароль. - Я справді з великою любов′ю запрошую дітей в свою команду і повертаюся для того, щоб підкреслити талант юного обдарування, дати йому ще більше впевненості в тому, що він вибрав музичну дорогу не дарма, що співати йому до лиця, і що всі старання виправдані».

Також тренер розповіла, чи траплялося їй жаліти про те, що вона не натискала кнопку і пропускала особливо талановиту дитину:

«Мені шкода цих талановитих діток кожного разу, тому що я мама. А від материнського інстинкту не дінешся нікуди - він відразу спрацьовує. Якщо навіть дитина не проходить далі, треба знайти для неї мотивацію, щоб вона не закинула спів. І головне - пояснити, що життя на цьому не закінчується, а продовжується, і все найцікавіше починається саме зараз», - стверджує Тіна Кароль.

Нагадаємо, в оновлену тренерську панель третього сезону «Голос.Діти» увійшли Тіна Кароль, Потап і MONATIK. Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта. Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Тіна Кароль також розповіла, що записала новий альбом, і прем’єра першої пісні з нього відбудеться вже 1 вересня.
«Я ніколи не брешу собі і глядачеві. Дійсно: глибока, драматична і сумна - це все було про мене. І це частина мого життя, яка назавжди зі мною. І я не приховую своїх очей і часом сумної посмішки. Але настав момент в житті, коли мені хочеться, щоб стало трохи легше. І якраз зараз я на тому етапі. Я написала новий альбом. І першого вересня - прем’єра пісні про моє нове світовідчуття, нове уявлення про себе - плавний перехід від драматичної співачки до співачки ліричної. І більш усміхненої. Мені б дуже цього хотілося!»

Нова пісня Кароль українською мовою і називається «Твої гріхи».
«Хто і в чому згрішив?», - Це гріхи чоловіка, які «зав’язали» мені очі, засліпили, - пояснює задум своєї нової пісні співачка. - Це така всепоглинаюча закоханість - «я готова тебе прийняти будь-яким і завжди, адже я безмежно в тебе закохана». Адже якщо говорити про любов наївну - це завжди прощення. Я переконана в тому, що справжня любов - це ВСЕпрощення. І моя пісня про це. Вона відкриває, як я вже говорила, новий етап у моїй творчості».

Прем’єра пісні відбудеться одразу на двох мовах - українською та англійською. Сама співачка пояснює це так: «Я для себе вирішила зробити крок і написала альбом українською та англійською мовами одночасно.
Я впевнена, що ці пісні знайдуть відгук у англомовного слухача - тепер він зможе приблизно однаково зрозуміти суть в перекладі і адаптації тексту. Для цього я найняла професіоналів у Англії, які працювали зі мною над текстами. Звичайно ж, у мене є акцент, і я не збираюся його соромитися - він повинен стати моєю родзинкою!»

1 вересня вийде не тільки нова пісня, а й відеоробота на неї, над якою працювала команда Gloria FХ (компанія займалася створенням кліпів з Джастіном Бібером, групами Radiohead, Coldplay).
«Команда Gloria FХ - це хлопці з Дніпра, що домоглися колосального успіху - артисти з усього світу звертаються до них за постпродакшеном, - каже співачка. - Вони з величезною радістю взялися за мою роботу і натякнули, що не збагнуть, чому так мало українських співаків звертаються до них. Так, це недешево. Але хороша робота завжди коштує грошей, яких професіонали гідні.
Я щаслива знову здивувати і порадувати своїх шанувальників тут, в Україні, і створити пласт української музики, яка буде і крізь час актуальною, улюбленою і потрібною. Це важливо. Хіт сьогоднішнього дня, який вже через місяць ніхто не згадає, - це ситуативно. А що залишиться після?
Випереджаючи питання, якою мене покаже це відео. Хлопці запропонували мені зовсім іншу концепцію образу. Причому я не хочу говорити про образ, як про щось окреме - це і є мій стан душі. Вони побачили те, що я несу всередині, і візуалізували. Це буде підкреслено в кліпі: з тіла будуть виростати квіти. Це гармоніює з моїм душевним станом - всі бачать мене молодою дівчиною, яка розпускається, немов новий бутон».

Прес-служба 1+1
Всі статті автора

Інтерв’ю

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією