Популярне

Перше знайомство зі свекрухою

Якщо Ви думаєте, що знайомство з матір’ю Вашого майбутнього чоловіка – це дрібниці, то Ви ще ніколи в житті так не помилялися! До такої зустрічі треба готуватися ретельніше, ніж до першого побачення з коханим.

Не сумнівайтеся в тому, що майбутня свекруха давно уже встигла дізнатися про Вас певні деталі, розпитати сина про Ваш стиль життя, професію та уподобання. Навіть якщо Ви думаєте, що у Вас не може бути із нею жодних спільних знайомих – повірте, при великому бажанні вони дуже швидко знайдуться. 

Найкраще, якщо зустріч буде запланованою, а не спонтанною. Так Ви матимете час підготуватися, морально себе налаштувати, визначити, про що можна поговорити, а також прочитати пару-трійко порад в інтернеті. Якщо коханий рано чи пізно заговорить з Вами на тему знайомства, наполягайте на тому, щоб і його матір була підготована до цього не менш, ніж за тиждень.  І не хвилюйтеся, ще не час. Почнете вже тоді, коли визначитеся із «днем ІКС».

Перше, про що Ви повинні пам’ятати, так це про стриманість. Це стосується усього: одягу, макіяжу, а головне – мови. Ви дуже помиляєтеся, якщо вважаєте, що одягнувши на себе все найкраще одразу, прикрасивши великою кількістю блискучих аксесуарів, зможете вразити його маму. Також їй навряд чи сподобається відкритий пупок та вульгарна міні-спідниця. Любляча матір буде рада бачити біля свого сина скромну та розумну дівчину. Якщо Ви вирішили одягнути щось практичне, зручне й не виразне, то забудьте про спортивний костюм! Щодо макіяжу, то фарбуватися не обов’язково, але декілька штрихів олівцем та туш для підкреслення природньої краси не зашкодять. Також особливу увагу зверніть на свої нігті, бо, як відомо, манікюр – це візитна карточка жінки. Як би банально це не звучало, але нігтики повинні бути ідеальними.  І, наостанок, скорегуйте своє мовлення. Не вживайте сленгових, іншомовних та нецензурних слів. Для того, щоб підкреслити Ваш інтелект не обов’язково вживати іншомовну термінологію, яку Ви використовуєте під час професійної діяльності. Також не рекомендуємо розповідати усі історії зі свого життя, які Ви пам’ятаєте, а також історії знайомих Ваших знайомих із найменшими подробицями. Дана зустріч – саме той випадок, коли краще більше слухати, аніж говорити.

Не сумнівайтеся в тому, що рано чи пізно Ви отримаєте критику у свій адрес. Це спричинено нотками мінімальної ревності, адже до Вас саме вона, матір, була для свого синочка найголовнішою жінкою в житті. І навіть при здоровому глузді й з нормальною психікою десь далеко, в глибині душі, Вас сприймають як суперницю, адже ви обидві любите одного чоловіка, тільки по-різному. Відчути таке почуття Ви зможете тільки тоді, як, можливо, самі станете свекрухою.  Тому постарайтеся до усього ставитися толерантно і з розумінням.
 

Ольга Рогацька
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією