Популярне

Чому чоловік втрачає цікавість до своєї дружини?

Кожна людина, яка зустріла свою другу половинку мріє про те, щоб її кохання тривало вічно. Проте інколи стається такий момент, коли  люди починають віддалятися один від одного, а чоловік може й залишити свою обраницю. Які можливі причини такої поведінки?

Прекрасна половина людства завжди з ентузіазмом розпочинає нові стосунки, вкладає в них усі сили та позитивну життєву енергію. Та, незважаючи на це, чоловіки все одно їх покидають. Що ж стає причиною розставання і яких вчинків жінки повинні уникати?
«Бізнес-область» визначив 5 основних причин:
1.    Друга матір
Зазвичай жінка справляться у всьому: встигає приготувати їжу, прибирає, піклується про здоров’я та повноцінне харчування чоловіка. Окрім того вона чудесна вночі. Одним словом – ідеал і дорікнути їй часто немає в чому. Тоді чому мужчина в один прекрасний момент припиняє цінувати таку жіночу поведінку? Така самовіддача жінки і готовність іти заради коханого на все часто в чоловічій уяві проводить паралель із його рідною матір’ю. Таку хочеться мати під боком, але тільки в ролі домашньої господині чи порадниці. Чоловік мріяв про зовсім іншу жінку, нехай часом і не ідеальну, але ту, яка не буде щодня телефонувати з питаннями чи він пообідав на роботі й чи добре одягнувся.
2.    Контролерка
Як не дивно, але існують жінки, які просто мусять усе контролювати, починаючи з того, чи правильно розставлені тарілки на кухні, закінчуючи тим, які носки одягнув чоловік. Все має бути так, як вона сказала, і попробуй-но тільки заперечити! Інакше чекає на тебе як не цунамі, то буревій точно. Поруч з також дружиною чоловік стає абсолютним підкаблучником мимоволі, а згодом, коли йому на це недолік вказують друзі – починає дратуватися. Тоді у ньому просинається революціонер і він залишає дружину тільки заради того, щоб складати одяг там, де йому заманеться, пити з тієї чашки, з якої він хоче і просто, щоб знову відчути себе чоловіком.
3.    Жодного різноманіття в інтимному житті
Не зважаючи на те, що раніше все було гаразд і молоді люди добре вивчили один одного, щоб знайти спільний шлях для отримання задоволення, то з часом чоловік почав помічати, що його дружина перебуває на стороні пасиву, її уже не задовільняють попередні обійми тощо. Жодної різноманітності теж немає, усе іде наче по завченому сценарію. Зрештою, чоловіку стає нудно, він шукає нову жінку задля того, щоб позбутися банальщини.
4.    Таємні спогади або й приховане кохання до колишнього
Мабуть немає людини, у якої в минулому не було першого кохання: зі школи, чи з юних літ. Такі відносини запам’ятовуються. Однак сталося так, що вони зазнали краху, тому тепер вони хворобливо муляють душу. Через це жінка час від часу пригадує свого колишнього. Чоловіку неприємно чути про екс-колишнього й розуміти, що жінка все одно час від часу цікавиться його життям, стежить за сторінкою у соціальній мережі. Тому в один прекрасний день він просто збирається і йде. Дружина, звісно, не помітить зміни, адже саме в цей момент вона переглядає Фейсбук, чи не так?
5.    Пристрасть до салонів краси
Ніхто не сумнівається в тому, що доглянуті жінки привертають більше уваги. Проте більшість чомусь забуває про те, що доглянутість не вимірюється гаслом «чим більше косметичних процедур – тим я краща». Спершу чоловік терпить щораз обирати колір для чергового манікюру, обговорювати наступну стрижку чи слухати про знижку на процедури воскового видалення волосся. А бувають і такі жінки, які витрачають на ці процедури гроші зі спільного сімейного бюджету, які були відкладені на оплату електроенергії. Якщо спершу чоловік не має нічого проти такого фанатизму, то згодом просто іде до жінки, яка робить манікюр непомітно для нього.
 

Ольга Рогацька
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією